Stretko 17.5.2012

Prezenčka: Mišo, Peťo, Rado, Rišo

Útrata: 22,50€ + nejaké to "dýško" na lístok do metra pre nádejnú študentku

Píšem o stretku, ktoré sa neuskutočnilo - aspoň oficiálne. Zrušili sme ho ráno pre predpokladanú minimálnu účasť. Lenže poniektorí IT nepoužívajú internet :-) a tak sme o pol ôsmej zistili, že sedíme pri pive. A oplatilo sa.

Peťo nám robil chute rozprávaním o májovej bryndzi, ovčom syre a žinčici z liptovského salaša. A tak sa Rišo ako správny kúzelník nedal zahanbiť a - čáry-máry - vytiahol z klobúka (ehm, pardón, z kapsy?) poriadnu hrudu čerstvého syra. Chutil všetkým, aj obsluhe.

A propó, obsluha. Hm...slečna zaujala! Prečo tam len bolo toľko stolov a musela chodiť aj inde?! ;-) Nádejná budúca študentka pražská s nejakým divným zameraním "multimédiá v ekonomike" (ekonomika a foto, video? to je čo???). Len fotiť sa nechcela, vraj je unavená, nepáčila by sa nám... (uf, ale ako potom musí vyzerať, keď nie je unavená?!)

No nič, nechajme ženy :-) Čas rýchlo ubiehal (však aj sme neskoro začali), pokecali sme - chvíľami aj o akvaristike, ako bolo sľúbené. A aj Česi vyhrali nad Švédmi, ale to sme si nestíhali všímať.

dnes len tak poslabšie hrudka sa už chystá