AkvaTera burza 28.10.2012

Autor: Rado

Nie je ešte ani desať hodín a už som z burzy späť. Ani foto som nestihol urobiť. Takže záverečné hodnotenie už asi viete.

Celú burzu som zvládol asi za 3 minúty. Niežeby nebolo čo pozerať. A vonku hnusná zima, dnu príjemne teplo. Ale tentokrát sa mi veľmi nechcelo (možno preto, že som bol sám, ani deti som nezobral). Ešte že som pri vchode narazil na Riša, ktorý sa "tváril" veľmi "spokojne" :-). Do daru som dostal predraženú vstupenku (aspoň podľa mňa je 1,50€/1€ veľa na takúto akciu - najmä keby sa chcela vybrať rodinka s deťmi). S Rišom som pri pokece som strávil asi 3x viac času ako obzeraním stolov na burze.

Z pohľadu akvaristu a budúceho potencionálneho teraristu teraristická časť výstavy bola na dobrej úrovni. Ponuka živého tovaru výborná, nejaká tá technika a vybavenie. Hlavne nejakí Maďari s hadmi pri jednom stole! Akva časť som si ani nestíhal všímať, na pohľad málo, resp. nevýrazné a prehliadnuteľné.

Viac-menej sa ani niet čomu čudovať. Organizátorom je "združenie priateľov herpetofauny", takže primárne zameranie a aj ponuka sa dá očakávať. Nerozumiem len tomu, prečo to má názov "AKVAtera" - teda "akva" na začiatku - zbytočne to mýli a odrádza od budúcich návštev po daných skúsenostiach.