Mimoriadne stretko 11.3.2013

Prezenčka: Martin (BA), Mišo, Rado

Miesto: Beer House

Útrata: 19,90€

Dnes sme mali návštevu z Bratislavy. Martin (martin_s) nás v rámci svojho kultúrneho programu služobnej cesty vytiahol na mimoriadne stretko. Chvíľa váhania, ale nakoniec sme sa vytrepali - však jedno pivko nezaškodí, veď nebudeme dlho. Hm...ako ďaleko sme boli od pravdy.

V Beer House sa nám nestihlo ani pivo ohriať na stole a už hučal mikrofón, že je tu "Litovel Tour" a čaká nás 100 pív v sude a že za vypitý Litovel je účasť v rulete. He, ako prezieravo sme si objednali Litovel! (teda okrem Martina, tomu sa zapáčil divný názov "Holba")

Do rulety sme vyslali Miša - nemal už plné ruky pizze. A on, beťár, vyhral úvodné kolo. Aj keď mal na mále, lebo súperka Simonka vsadila na konkrétne číslo a trafila. Ale finiš mal dobrý :-) Vo finále bol ako odtrhnutý z reťaze...do skutočného kasína ho asi radšej nebudeme posielať. Ivica nemala šancu a keď vsadila v zúfalstve všetko čo mala a nevyšlo to, sud bol, prekvapivo, "doma" - hm, a to sme to predtým brali ako celkom dobrú srandu, že ako ho budeme gúľať domov.

Čo napísať na záver? Štrng a na zdravie!

pravidlá už len dvaja (to je tá Simonka) a máme víťaza prvého kola finále začína
aké blbé číslo padlo!
gratulácia od šéfa podniku
to je ten náš sud
naozaj sme pili Litoval