Stretko 19.11.2014

Prezenčka: Andy, Dušan, Kubo, Matúš, Michal, Pali, Rišo, Rado, Zuzka

Miesto: Beer House (už klasika: "pod pódiom")

Útrata: 61€

Pivo: 19ks (no, s prižmúrením všetkých očí)

P.S. (na začiatku jeden fakt pre zaujímavosť) vyrovnali sme rekordnú účasť, ktorá bola pred rokom tiež v novembri - síce to trvalo asi len 3 minúty, ale počíta sa. A za pol bodu pripočítame aj telemost do Bánoviec s Mišom.

Dnes sme mali dámsku návštevu, ale na kvalite stretka sa to nijako v zlom neprejavilo . Veľký počet = krúžky = rôzne témy. Akvaristika sa pretriasala, nemôžeme povedať, že stretko nebolo akvaristické. Ale objavilo sa aj IT, v rámci toho malá dišputa na tému AIS - súboj autor vs. používateľ (aby sme aj zajtra vedeli, že o čom tu "točím", tak: Akademický IS; Matúš/Zuzka; kvalita prostredia a "úžasná" rýchlosť). A véééľa vody sa tiež spomenulo - lenže nie v akva, ale v plaveckom bazéne s plus minikonferenciou na tému plavecké štýly a chriachle v okuliaroch (jedna prednáška o (ne)rosení plaveckých okuliarov).

Vodiči dnes nadávali, Litovel Free bol hnusný, tak sa to nahradilo malinovkami a "pivovými malinovkami". A nová krv upravila klasický sortiment o čajíky a rumíky .

P.S.2 pozerám starý zápis v kronike a ono pred rokom vznikli "štatistiky". Našťastie dnes blbé nápady neboli a tak mi roboty nepribudlo.

toto bola dnes skôr raritka
"pozadie" pod tabuľou